Κονσερβοποιία ΖΑΝΑΕ


1930 – Η ΖΑΝΑΕ ξεκινά τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας
1939 – Επέκταση στην κονσερβοποιία και την παραγωγή έτοιμου φαγητού
1950-1960 – Οι πρώτες εξαγωγές
1972 – Ίδρυση εργοστασίου παραγωγής προϊόντων τομάτας στο Ζερβοχώρι Ημαθίας
1979 – Κατοχύρωση του ονόματος “κονκασέ” στην Ελλάδα
1992 – Μεταφορά παραγωγής μαγιάς σε νέο εργοστάσιο στη ΒΙΠΕ της Σίνδου
1997 – Μεταφορά προϊόντων κονσερβοποιίας στη Σίνδο
2000 - Νέες, πρακτικότερες συσκευασίες easy peel
2005 – Μετεγκατάσταση των γραφείων στη Σίνδο
(Πηγή: zanae.gr)